Mazda Motor Corp. će održati svetsku premijeru osveženog Mazda CX-9 crossover SUV modela na međunarodnom sajmu u Australiji ove godine, pri čemu će ovaj model u prodaji da se pojavi krajem godine na ovom kontinentu.

NOVOSTI

SAJAM AUTOMOBILA

Novosti Sajam automobila Mazda CX-9 Mazda Auto Izbor
1

Mazda CX-9 je crossover SUV model koji karakteriše specifični sportski izgled, kabina visokog kvaliteta, fleksibilnost konfiguracije sa tri reda sedišta kao i Mazdina uzbuđujuća „Zoom-Zoom“ dinamika vožnje.

Model 2013 Mazda CX-9 donosi dinamičke performanse vožnje koje su mnogo zanimljivije od onih kod trenutnog modela zahvaljujući usvajanju Mazda KODO – Soul of Motion dizajnerske teme, pri čemu prednji i zadnji kraj vozila su mnogo više sportskog stila i izgleda.

Vozilo je dobilo brojne napredne aktivne bezbednosne karakteristike kao što su sistem koji upozorava na prepreke ispred vozila, sistem upozorenja u slučaju napuštanja svoje trake, sistem kontrole dugih svetala.

Ovaj model će biti dostupan sa MZI 3.7L V6 motorom koji će biti uparen sa šestostepenom automatskom transmisijom za moćno i rafinirano vozačko iskustvo.

foto © Mazda

moto.rs
 
KOMENTARI POSETILACA
- kliknite na ime osobe da odgovorite na njegov komentar
- postavite tekstualne komentare, dok će linkovi biti isto kao tekst
- nemojte koristiti pogrdne reči ili napadati druge